Algemeen

Fotografie speelt een steeds belangrijkere rol in (zakelijke) communicatie. Mensen gunnen zich steeds minder tijd om geschreven informatie tot zich te nemen.
Een goede foto geeft in een oogopslag een, misschien wel allesbepalend beeld van (de kwaliteiten van) uw bedrijf, uw producten, uw dienstverlening.
Fotografie vraagt professionele kwaliteit.

Fotografie Josette Alkema biedt die professionaliteit én die kwaliteit. Passie, creatief, perfectionisme en liefde voor het vak zijn termen die haar werk kenmerken.
Overtuig u van de kwaliteiten van Fotografie Josette Alkema voor uw website, brochures en andere uitingen. Geef uw bedrijf, producten en diensten die kwaliteit en uitstraling die zij nodig hebben, die zij verdienen. Fotografie Josette Alkema staat graag voor u klaar.

Josette Alkema

Josette Alkema fotografeert mensen, bedrijven, producten, processen en diensten.
Personen, objecten en activiteiten worden met veel zorg vastgelegd.
Josette werkt zowel op locatie als in haar eigen studio.

Josette staat bekend om haar grote creativiteit. Haar fotografie wordt gekenmerkt door rijke compositie en bijzondere lichtval, die vaak tot verrassende resultaten leiden.

Werkwijze

Voorafgaande aan de fotosessie voert Josette Alkema een gesprek met een of meerdere betrokkenen: de opdrachtgever, de te portretteren persoon, de medewerker die alles weet van een product of een proces.
Vervolgens zoekt ze met haar fototoestel naar dat mooie detail, die bijzondere uitdrukking en die fraaie lichtval die dat bijzondere karakter of eigenschap versterken, de boodschap zo helder in beeld pakken en de de foto zo mooi maken.

Portfolio

Fotografie Josette Alkema kent een rijke portfolio.
Een greep uit de bedrijven die met Fotografie Josette Alkema werken:
* Koninklijke FrieslandCampina
* Golf & Country Club Eemnes
* Loko IT
* The Dutch Golf Club
en vele andere bedrijven in het midden- en kleinbedrijf.

Referenties

‘Josette is a very professional photographer with a sharp eye for details. She is able to uplift dull objects into art: Josette has photographed many installations in the plants of FrieslandCampina Domo. Next to that, she has taken pictures at several openings of our plants. She is a nice and charming person to work with!’

Erica Prikken, FrieslandCampina Domo 


‘Josette is een goede vakvrouw, die zeer professionele foto's maakt. Mijn taarten heeft ze heel prachtig weergegeven, waardoor de website een heel smaakvolle uitstraling heeft gekregen. Kijk op www.taartvanmarjonelle.nl voor een impressie. Dus ben je op zoek naar een no-nonsens fotograaf, met veel kennis van zaken, kan ik je Josette van harte aanbevelen.’

Marjonelle Meindersma, eigenaar TAART!

‘Josette is een ervaren vakvrouw die uitstekend op de hoogte is van de meest recente technische snufjes op het gebied van fotografie. Plezierig werken, uitstekende foto's!’

Paul van Ferneij, vennoot Sinke Zeewolde BV.


Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen:

Josette Alkema

Tel.nr. 06-42334469

fotografiejosettealkema@kpnmail.nl